logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl

GEANNULEERD: Flinke Flea Market

Zoals iedereen in Nederland en in de rest van de wereld hebben we te maken het corona-virus. Om deze reden moeten wij helaas dit evenement annuleren. We hopen je zo gauw het mogelijk is, te treffen op de flinkefarm. Tot die tijd: wees voorzichtig, denk aan jezelf en aan de mensen om je heen.

Onderstaande tekst was van vóór de pandemie:

Op 26 juli is onze derde Flinke Flea Market van 2020. Kofferbak open, en kopen en verkopen maar! Er is ruimte voor meer dan 100 deelnemers. Altijd gezocht naar dat ene onderzettertje dat je tante had? Wie weet vind je het zomaar op de Flinkefarm in Hemelum. Er is een grote ‘rommel’markt in het weiland. De prachtige omgeving zorgt voor een totaal beleving. Geen muffe sporthal met de geur van ouwe sigarenrook, maar lekker op de vlakte. Je hoofd leeg terwijl je lekker zit te neuzen.

Het kan ook zijn dat je juist het onderzettertje van je tante wilt verkopen! Dat kan. Deelname kost € 10,-. Stuur ons een mail en verkoop je spullen in Hemelum en omstreken. We zien je graag kopen OF verkopen bij ons op de Flinke Flea Market. Tot ziens in Zuidwest Friesland… Tot ziens in Hemelum… Tot ziens op de Flinkefarm!

datum

26 juli 2020

tijd

van 10 tot 16 uur

entree

€ 2,-

deelname

€ 10,-