logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl

Ben je bekend met onze markten? Al vaker geweest? Check dan hier direct onze agenda.

agenda markten

Indien je nog niet eerder bij ons was; op deze pagina vindt je meer info over de markten. Ook kun je door naar de link ‘agenda markten‘.

“Heerlijk winkelen in het weiland”

Op de Flinkefarm in Hemelum worden, naast de locatiehuur, ieder seizoen een flink aantal events georganiseerd. In de zomer vinden er streekmarkten plaats (mei-sept). Ook kun je je vintage-hart ophalen tijdens de kofferbakmarkten. Beter bekend als de Flinke Flea Markt. Deze vindt twee keer per maand plaats (mei-sept). Heerlijk buiten zijn in een prachtige omgeving. Je kunt lekker zitten op het terras of in de antieke kas onder het genot van een goede cappuccino en een overheerlijk gebakje. Benieuwd? Houd de agenda in de gaten of volg ons op de socials. Het markten-seizoen loopt van mei tot en met september. Tijdens al onze events is onze eigen Sip&Clara pop-up store geopend. Ook hier kun je de mooiste vintage interieur-items vinden.

STREEKMARKT

Een streekmarkt is een markt met lokale producten. Een markt met heerlijkheden die je niet in de supermarkt vindt. Vers gebakken bijzondere broden, magnifieke kazen, speciaalbiertjes, gebrande noten en ga zo maar door. Maar de streekmarkt op de Flinkefarm is meer dan alleen een streekmarkt. De locatie is zeer speciaal te noemen. In het weiland van een boerderij tussen bos en meer vinden de markten plaats. Je kunt er genieten van de sfeer. Je merkt direct de aandacht die hieraan is besteed. Lekkere muziek, foodtrucks en geschikt voor jong en oud. Fijn relaxen op het terras. Na het winkelen ga je met al je (h)eerlijkheden naar je fiets of auto terug; hier is altijd plaats voor! Er zijn op de streekmarkten een aantal vaste standhouders en tevens een aantal flexibele (vaak heeft dit te maken met hun aanbod van verse producten in het seizoen). Kom je langs? We zien je graag!

FLINKE FLEA

Een walhalla voor schatzoekers. Kriebels in je buik omdat je weer hoopt te vinden wat je zoekt. Dit omschrijft de Flinke Flea markt. De kofferbakmarkt bij uitstek. Ook hierbij is de sfeer de grote gangmaker. Altijd gezellig, altijd wat lekkers te eten en altijd heerlijk buiten zijn. Heel veel deelnemers laden al vroeg hun goederen uit en wachten op enthousiaste kopers om ze een nieuwe bestemming te geven. Houd onze socials in de gaten voor updates en de agenda. In het weiland van de Flinkefarm te Hemelum wordt de Flinke Flea zeer regelmatig georganiseerd. De organisatoren zijn zelf ook vintage-liefhebbers en hebben de deuren van hun eigen shop ook geopend op de dagen van de events op de Flinkefarm. Dus naast de locatiehuur en de mogelijkheid om te logeren en te vergaderen, gebeuren er veel enerverende events. Dus houd je van vintage? Of héb je veel vintage? Kom dan naar de Flinke Flea in Hemelum aan het Flinkeboskje 2.

DEELNEMEN FLINKE FLEA?

Heb je zin in een gezellige dag en om je vintage-spullen te verkopen? Meld je dan aan voor één van onze Flinke Flea Markten. Dit kan van mei tot en met september via claartje@itflinkeboskje.nl

agenda markten

Kom genieten op de Flinkefarm!