logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl
 

VERGADEREN

‘Een weids uitzicht over de landerijen zetten aan tot groots denken’

Een mooie wandeling of een zeiltocht, verzetten de gedachten en maken dus ruimte voor nieuwe ideeën. Dus de perfecte plek om eens anders de vergadering in te gaan en om met collega’s in een sfeervolle ruimte nieuwe plannen te smeden. Een boerenlunch of een biologisch diner behoren bovendien tot de mogelijkheden. Een beamer, projectiescherm, flipover en andere benodigdheden zijn aanwezig.

De antieke Druivenkas en de Flinkefarm zijn locaties welke zakelijk ingezet kunnen worden wanneer het grotere groepen betreft. Vraag hiervoor een op maat gemaakte offerte aan. Wij verzorgen met veel aandacht de catering tijdens uw verblijf. Daarom zeggen wij ‘vers en anders’ zijn onze hoofd-ingrediënten.

We hebben contact met diverse trainers en verzorgen op verzoek verschillende workshops en activiteiten zoals bijvoorbeeld Skûtsjesilen op de Friese meren.

Tarieven

 

het Voorhuis

<6 pers.

de Boerderij

<20 pers. 

halve dag

350,00 750,00 

hele dag

450,00  950,00 

overnachting 

50,00 per pers.

Tarieven excl. audiovisuele middelen: Beamer, scherm, flip-over + stiften en Wifi Excl.. BTW.  Alle bedragen in EURO €.

OVERNACHTEN

Het Voorhuis heeft 3 slaapkamers en de vakantieboerderij heeft er 9. Wanneer de gehele locatie gehuurd wordt, beschikt men dus over 12 slaapkamers, waarbij privacy gewaarborgd is tijdens een meerdaags verblijf. Niet iedere slaapkamer beschikt over eigen sanitair.

Geen idee wat er mogelijk is? Laat het aan ons over. Want wij regelen bijvoorbeeld een bedrijfsfestival…

Bekijk hieronder de film die ARTISAN Creatives maakte voor de site meetinfriesland.nl