logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl
 

VERGADEREN

‘Een weids uitzicht over de landerijen zetten aan tot groots denken’

Een mooie wandeling of een zeiltocht, verzetten de gedachten en maken ruimte voor nieuwe ideeën. De perfecte plek om eens anders de vergadering in te gaan en om met collega’s in een sfeervolle ruimte nieuwe plannen te smeden. Een boerenlunch of een biologisch diner behoren uiteraard tot de mogelijkheden. Een beamer, projectiescherm, flipover en andere benodigdheden zijn aanwezig. We hebben contact met diverse trainers en verzorgen op verzoek verschillende workshops en activiteiten zoals bijvoorbeeld Skûtsjesilen op de Friese meren.

Ook de Antieke Druivenkas en de Flinkefarm zijn locaties welke zakelijk ingezet kunnen worden wanneer het grotere groepen betreft, vraag hiervoor een op maat gemaakte offerte aan. Wij verzorgen met veel aandacht de catering tijdens uw verblijf: ‘vers & anders’ zijn onze hoofd-ingrediënten.

Tarieven

 

het Voorhuis

>6 pers.

de Boerderij

> 20 pers. 

halve dag

200,00 250,00 

hele dag

350,00  450,00 

overnachting 

50,00 per pers.

Tarieven incl. vergader-arrangement met onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende de dag, WiFi en toeristenbelasting. Excl. BTW. Alle bedragen in EURO €.

OVERNACHTEN

Het Voorhuis heeft 3 slaapkamers en de boerderij heeft er 10. Wanneer de gehele locatie gehuurd wordt, beschikt men over 13 slaapkamers, waarbij privacy gewaarborgd is tijdens een meerdaags verblijf. Niet iedere slaapkamer beschikt over eigen sanitair.