logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl

BEDRIJFSFEEST

Food-trucks, muziek en buiten-zijn: daar denk je niet snel aan bij een bedrijfs-evenement, maar daar is het misschien nu wel de tijd voor. Wij maken het speciaal voor jullie, letterlijk en figuurlijk. Wil je eens wat anders dan is dit je kans. Onze locatie is hier perfect geschikt voor.

FEESTVIEREN

Je eigen mini-festival, je verjaardagsfeest, je jubileum. Een middelbare schoolreunie waarbij je omringd wordt door je beste vrienden van toen. Onze locaties zijn geschikt voor mooie feesten en staan garant voor mooie herinneringen. Laat het een dag uit ‘het boekje’ worden! Overnachten is in overleg ook mogelijk.

SHOOTLOCATIE

Onze fotogenieke locatie is uitermate geschikt voor fotografie en film. Mooie achtergronden, veel props, veel daglicht. Meerdere boeken, commercials, advertorials en mode-shoots hebben bij ons plaatsgevonden. Zowel binnen als buiten zijn er superveel mooie plekken om te gebruiken. Onze Sip & Clara heeft tevens veel interieur-items die in overleg te gebruiken zijn.

TROUWEN

De mooiste locatie voor je bruiloft heb je zojuist gevonden. Een weekend lang omringd door je vrienden en familie. Alles wordt je uit handen genomen. De beste service en de beste diners. Al je familie bij je in de buurt. In het groene gras, in de mooie antieke kas, bij het knisperende haardvuur. Trouwen kan gewoon in de buitenlucht. Prachtig verzorgde eettafels met weelderige bloemen. Wij zorgen ervoor dat de mooiste dag van je leven nóg mooier wordt.

Kijk hieronder naar de trouw-film van Roxanne & Joost. Zij trouwden bij ons. Hierdoor krijg je een prachtig inzicht in hoe ook jouw dag eruit kan zien.

Gemaakt door NoWayBack films.

HERDENKEN

Wil je graag samenkomen om een geliefd persoon te herdenken, dan kan dat bij it Flinkeboskje. Met respect, in alle rust en met de mogelijkheid om buiten te zijn. Je hoort alleen de wind en het boomgeruis. Geef jezelf, je vrienden en je familie de gelegenheid, met volle aandacht, het gemis en verdriet te delen in een prachtige, rustige omgeving. Laat de laatste herinnering aan je verlorene niet een klef plakje cake en een muf zaaltje zijn.

Neem samen met ons al je wensen door. We maken veel mogelijk.

ANDER EVENT?

Heb je zelf specifieke ideeën of wensen voor een evenement? Samen kijken we wat we voor je kunnen betekenen. Leg je plannen aan ons voor. Neem voor al je vrijblijvende vragen contact met ons op. We staan je graag te woord.