logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl

Aan de straat ‘Flinkeboskje’ te Hemelum, Friesland zijn er twee boerderijen die wij gebruiken voor verhuur en evenementen.

LETTER-PLATTEGROND-A

De Vakantieboerderij Dit is de vakantieboerderij die zich bevindt op het adres Flinkeboskje 1. Deze vakantieboerderij en groepsaccommodatie is geschikt voor logeren van grote groepen tot 20 personen. Zakelijke relaxte bijeenkomsten zijn hier ook perfect te houden.

LETTER-PLATTEGROND-B

Vakantiehuis Het Voorhuis Dit is het vakantiehuis dat zich ook bevindt op het adres Flinkeboskje 1. Dit prachtige huis is geschikt voor verhuur voor rond de 6 personen maximaal. Een heerlijke sfeer om écht even tot rust te komen.

LETTER-PLATTEGROND-C

De Flinkefarm Deze locatie, in het voormalige deel van de boerderij, is uitermate geschikt als trouwlocatie, voor herdenk-ceremonies of bedrijfsfeesten. De plek is tevens opengesteld tijdens onze markten en evenementen. Veel ruimte en een authentieke sfeer. Heerlijk lang tafelen aan lange tafels. Adres Flinkeboskje 2.

LETTER-PLATTEGROND-D

Flinke Vintage De Sip&Clara store. Prachtige interieur-shop met items verzameld door de zussen Lunter. Geopend tijdens de evenementen & markten op de Flinkefarm. Laat je verrassen door de liefde voor vintage.

LETTER-PLATTEGROND-E

Het evenementen terrein Dit wordt gebruikt voor markten en andere evenementen. Het is overigens groter dan hier op het drone-beeld te zien is. Heerlijk in het groen. Mooi op de vlakte met veel sfeervolle elementen, waaronder de kas.

LETTER-PLATTEGROND-F

De antieke kas Middelpunt van het terrein. Een prachtig klassieke kas met druiven. Prachtig als locatie om te eten of een plechtigheid-ceremonie. Door het glas is het ook in het vroege voorjaar en het late najaar heerlijk vertoeven.

LETTER-PLATTEGROND-P

Parkeerplaatsen Het grote parkeerterrein voor je auto, motor of fiets. Altijd plaats en altijd gratis. Tijdens evenementen & markten is hier ruimte voor iedereen. Let op! Parkeren bij Flinkeboskje 1 is alleen voor huurders/gasten van de vakantieboerderij (A) en het voorhuis (B).