logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl

vakantiehuis

het voorhuis

4-6 personen

Het Voorhuis is een droom. Bovendien heeft de vakantiewoning een grote tuin met fruitbomen. Op het privé-terras staat een buitenkachel en zorgt dus voor heerlijke avonden. Landelijk logeren in Hemelum, Friesland en zeer stijlvol ingericht. Deze mooie plek is uitermate geschikt voor gezinnen.

vakantieboerderij

it flinkeboskje

20-24 personen

Deze boerderij met veel sfeer is gebouwd in 1927. Prachtig en vriendelijk ingericht.  Samen met het vrijstaande buitenhuis zijn er 9 slaapkamers en 6 badkamers. Er is voldoende ruimte voor families en vriendengroepen om samen te koken, te eten en te genieten. Deze vakantieboerderij is landelijk opgemerkt door bladen en TV.

totale boerderij

de accommodaties samen

ca. 30 personen

Heb je alle ruimte nodig? Huur dan de Vakantieboerderij in combinatie met het Voorhuis. Het hele terrein met alle gebouwen voor jullie zelf. In totaal 12 slaapkamers met 30 boxspring-bedden, 8 badkamers; dus altijd plek. De Sfeer is geweldig net als de inrichting. Kom genieten van je eigen ‘eiland’ in het weiland.

Even erop uit

Bekijk voor tips van bijzondere plekken in de omgeving van vakantieboerderij en groepsaccommodatie it Flinkeboskje, de pagina ‘omgeving‘. De mensen achter it Flinkeboskje zijn uiteraard erg bekend in de omgeving en kennen ook veel leuke plekken en eetgelegenheden. Ben je bij it Flinkeboskje met je familie of vrienden, vraag het gerust!