logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl
 

ACTIEF

It Flinkeboskje en de Flinkefarm bevinden zich in Hemelum, Zuidwest Friesland. Hemelum ligt tussen twee Friese meren; de Fluessen en de Morra. Een prachtige omgeving voor activiteiten of om tot rust te komen.

Met een zeilboot of een sloep kun je kleinere meertjes ontdekken en een heerlijke dag op het water beleven. In de nabijgelegen bossen en langs de ijsselmeerkust zijn verschillende prachtige wandelpaden en fietsroutes. Op verzoek staan fietsen en een picknickmand voor je klaar.  Op 5 km afstand ligt 9-holes Golfclub Gaasterland. Een andere uitdagende baan in de buurt is de 18 holes Burggolfbaan St. Nicolaasga.

CULTUUR

Elfstedenstadjes zoals Hindeloopen, Workum, Sloten. Het Jopie Huisman-museum te Workum, het gerestaureerde Woudagemaal in Lemmer, het Schaatsmuseum Hindeloopen. Dit alles is te vinden binnen een straal van enkele reisminuten rondom de vakantieboerderij it Flinkeboskje. Omdat het Voorhuis praktisch tegen it Flinkeboskje aanligt, geldt dit dus ook voor deze locatie. Vanuit de prachtige plek, waar je kunt vergaderen, feestvieren en overnachten, kun je alle kanten op. Onze luxe groepsaccommodatie wacht na een dag uitwaaien als een trouwe hond op je. ’s Avonds lekker eten bij het kampvuur.

CULINAIR

Lekker makkelijk? Wij verzorgen maaltijden in traiteurversie: huisgemaakte soep om zelf door te warmen, befaamde spaghetti Bolognese met groene salade en de dressing apart. Als toetje de Homemade Tiramisu in een koffiekopje waar je zelf de cacao nog over strooit. Zo hoeft er niemand lang in de keuken te staan en bepaal je zelf wanneer het grote genieten aan tafel begint!

Tips

Culinair: restaurant de Hinde in Hindeloopen. Easy: Badpaviljoen Badmeester Keimpe

KIDS

Families met kinderen kunnen van alles ondernemen: het kabouterpad in het Elfbergen bos, het bezoekerscentrum Mar & klif in Oudemirdum of zwemmen in Lemmer in combinatie met de Beachclub.

Het IJsselmeer is vlakbij en uitermate geschikt om te zwemmen en te surfen. Er zijn grote stukken waar het water ondiep is en dus ideaal voor kinderen. Lekker fietsen met je kids door de bossen en de weilanden? Je vergeet even alles. Mogelijkheden genoeg.