logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl
 

ACTIEF

It Flinkeboskje en de Flinkefarm bevinden zich in Hemelum, Zuidwest Friesland. Hemelum ligt tussen twee Friese meren; de Fluessen en de Morra. Een prachtige omgeving voor activiteiten of om tot rust te komen.

In de nabije omgeving kun je fietsen, bootjes, Dafjes en Solexen huren. In Hemelum huur je bij Zeilschool de Morra een boot om de Friese meren te ontdekken en een heerlijke dag op het water te beleven. In de nabijgelegen bossen en langs de ijsselmeerkust zijn verschillende prachtige wandelpaden en fietsroutes. Op 5 km afstand ligt 9-holes Golfclub Gaasterland. Een andere uitdagende baan in de buurt is de 18 holes Burggolfbaan in St. Nicolaasga.

CULTUUR

Elfstedenstadjes zoals Hindeloopen, Workum, Sloten. Het Jopie Huisman-museum te Workum, het gerestaureerde Woudagemaal in Lemmer, het Schaatsmuseum Hindeloopen. Dit alles is te vinden binnen een straal van enkele reisminuten rondom de vakantieboerderij it Flinkeboskje. Omdat het Voorhuis praktisch tegen it Flinkeboskje aanligt, geldt dit dus ook voor deze locatie. Vanuit de prachtige plek, waar je kunt vergaderen, feestvieren en overnachten, kun je alle kanten op. Onze luxe groepsaccommodatie wacht na een dag uitwaaien als een trouwe hond op je. Daarna heerlijk eten bij de houtkachel!

CULINAIR

Lekker eten? Wij hebben hele goede thuiskoks in ons netwerk. Hierdoor kunnen we  aan je wensen voldoen. Laat ons weten wat je graag zou willen en dan zorgen wij dat het in orde komt.

Culinaire tips in de omgeving nodig?

Vraag het ons!

KIDS

Families met kinderen kunnen van alles ondernemen: het kabouterpad in het Rijsterbos, het bezoekerscentrum Mar & klif in Oudemirdum of zwemmen in het IJsselmeer of zwembad i de buurt (2km). Op onze boerderij vind je een voetbal, volleybal en andere buitenspellen. En natuurlijk gewoon heerlijk door de tuin rennen.

Het IJsselmeer is vlakbij en uitermate geschikt om te zwemmen en te surfen. Er zijn grote stukken waar het water ondiep is en dus ideaal voor kinderen. Lekker fietsen met je kids door de bossen en de weilanden? Je vergeet even alles. Mogelijkheden genoeg.

i Voor meer inspiratie kun je ook de site van Waterland Magazine bezoeken met allerlei leuke tips en bezienswaardigheden in de buurt.

https://www.waterlandvanfriesland.nl/nl/inspiratie