logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl
 

TROUWLOCATIE

Weilanden, een bijzondere trouwlocatie in Friesland en je vrienden en familie kunnen blijven logeren. Je zoekt een trouwlocatie met veel rust, ruimte en privacy om de officiële ceremonie en de viering te voltrekken. Welkom bij it Flinkeboskje en de Flinkefarm. Laten we het hebben over de grote dag. Er zijn talloze mogelijkheden. Wij houden niet van standaard ‘trouw’pakketten, maar helpen je graag in het meedenken en het uitvoeren van je perfecte dag.

‘Een cliché is niet voor niets een cliché: dit wordt de mooiste dag van je leven’

De ceremonie kunnen we voor je opzetten in de antieke druivenkas (tot 60 personen) of in de Flinkefarm. De kas kan ook schitterend gebruikt worden voor het diner. Met mooi weer proberen we zoveel mogelijk alles buiten op te zetten. Met een gezelschap tot 60 personen kun je bij minder mooi weer alle kanten op.

Wij houden van styling! Onze ervaring hierin is zeer uitgebreid en geboren uit liefde. Wij decoreren daarom ook graag je unieke bruiloft van A tot Z: De ceremonie, het diner en de feestlocatie. Alles met sfeer en oog voor detail. Check hieronder onze Pinterest-pagina voor inspiratie.

FOTO :een voorbeeld van een diner-opstelling in de Flinkefarm. Dit maakt het echt een bijzondere trouwlocatie in Friesland!

OVERNACHTEN

Willen jullie ook lekker de tijd nemen met vrienden en familie? In onze vakantieboerderij it Flinkeboskje en in het vakantie huis het Voorhuis kunnen jullie blijven overnachten. Boek bij ons een ‘Weekend Wedding’ en huur beide netgenoemde locaties af. Je hebt dan volledige privacy: Een soort eiland in het weiland! Er kunnen zo’n 25 personen en 5 kleine kinderen overnachten. In de omgeving zijn er ook extra leuke opties te vinden in de vorm van campings, B&B en hotelletjes voor de overige gasten.

LEKKER ETEN

Ook qua eten is alles mogelijk! Wij hebben een samenwerking met diverse top-cateraars  die pure kwaliteit en sfeer-beleving leveren. Zij leggen de lat net zo hoog als wij. Je kunt gaan voor een meer-gangen-diner, maar ook voor een BBQ of een festival-sfeer met diverse foodtrucks. In overleg kun je je eigen favoriete chef-kok meenemen. De drank houden we altijd in eigen beheer.

Wij hebben sfeer en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een intiem gezelschap en een verfijnde liefdevolle sfeer die past bij jullie. Een leuk, relaxed feestje tot 23 uur met akoestische muziek en maximale aandacht voor elkaar. Dat is ons concept. Ons Weekend Wedding Concept. Van vrijdag tot en met zondag het leven vieren.

FOTO :de voorbereiding voor de ceremonie kan in alle rust plaatsvinden in de vakantieboerderij.

Neem contact op voor vragen over de mogelijkheden en offertes.

Alle fotografie op deze pagina is gedaan door wonder-wood.nl

Styling door bestdayeverevents.nl