logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl
 

LOCATIE TE HUUR

Naast vakantieboerderij it Flinkeboskje en vakantiewoning het Voorhuis heeft aan de overkant van de weg de Flinkefarm begin 2014 haar staldeuren geopend. Op Flinkeboskje 2 zijn de voormalige deel, het boerenerf en het weiland omgetoverd tot een authentieke en vooral originele evenementenlocatie. Ideaal voor locatiehuur! De komst van de antieke druiven kas maakt het plaatje compleet en zorgt ook voor een bijzondere sfeer en beschutting tijdens een minder mooie dag!

Locatiehuur: Al onze locaties zijn te huur voor jouw eigen bijzondere feestje en evenement. En wil je bij ons je bruiloft vieren, dan kan dat ook. Ook kun je bij ons terecht bedrijfspresentaties, trainingen, teambuilding en jubileumvieringen. Naar elk onderdeel van locatiehuur kijken we met oog voor detail.  Op verzoek creëren wij op maat gemaakte feestjes en partijen: u vraagt, wij draaien

ZAKELIJKE MARKT

Zoals gezegd organiseren wij al jaren evenementen. Op onze manier; stijlvol, sfeervol en met alle aandacht en zogvuldigheid die we in ons hebben. Denk daarbij aan streekmarkten, Flinke Favorieten, bruiloften en bedrijfsevents. Mocht je een locatie zoeken die op zichzelf al bijzonder is, dan ben je ook als bedrijf aan het goede adres. Wil je van je vergadering, teambuilding of nieuwe bedrijfs presentatie echt iets speciaals maken? We horen graag van je.

Food-trucks, muziek en buiten-zijn: daar denk je niet snel aan bij een bedrijfs-evenement, maar daar is het misschien nu wel de tijd voor. Wij maken het speciaal voor jullie, letterlijk en figuurlijk.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor al je vrijblijvende vragen contact met ons op. We staan je graag te woord.

Kortom; Wil jij naar leukste locatie van Friesland? Wees welkom! Om onszelf maar eens op de borst te kloppen; degenen die jullie voorgingen waarderen ons erg hoog. De vriendelijke uitstraling van de locaties zorgt voor een bijzondere ervaring. Je kijkt opeens heel anders tegen Friesland aan!

fotografie onderste 4 beelden: www.anoukwubs.nl