logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl
 

BEDRIJFSFEEST

Food-trucks, muziek en buiten-zijn: daar denk je niet snel aan bij een bedrijfs-evenement, maar daar is het misschien nu wel de tijd voor. Wij maken het speciaal voor jullie, letterlijk en figuurlijk.

Nieuwsgierig geworden?

Neem voor al je vrijblijvende vragen contact met ons op. We staan je graag te woord.

SHOOTLOCATIE

Onze fotogenieke locatie is uitermate geschikt voor fotografie en film. Mooie achtergronden, veel props, veel daglicht. Meerdere boeken, commercials, advertorials en mode-shoots hebben bij ons plaatsgevonden. Zowel binnen als buiten zijn er superveel mooie plekken om te gebruiken. Onze Sip & Clara heeft tevens veel interieur-items die in overleg te gebruiken zijn.

FEESTVIEREN

Je eigen mini-festival, je verjaardagsfeest, je jubileum. Een middelbare schoolreunie waarbij je omringd wordt door je beste vrienden van toen. Onze locaties zijn geschikt voor mooie feesten en staan garant voor mooie herinneringen. Laat het een dag uit ‘het boekje’ worden! Overnachten is in overleg ook mogelijk.

TROUWEN

De mooiste locatie voor je bruiloft heb je zojuist gevonden. Een weekend lang omringd door je vrienden en familie. Alles wordt je uit handen genomen. De beste service en de beste diners. Al je familie bij je in de buurt. In het groene gras, in de mooie antieke kas, bij het knisperende haardvuur. Trouwen kan gewoon in de buitenlucht. Prachtig verzorgde eettafels met weelderige bloemen. Wij zorgen ervoor dat de mooiste dag van je leven nóg mooier wordt.