logo

Flinkeboskje 1 + 2
8584 WV Hemelum

Rixt
06-23351180

Arjan
06-23465587

Plan route

info@itflinkeboskje.nl

GEANNULEERD!!! Flinke Flea Market

Door de weersomstandigheden is het niet echt leuk om je spullen in het weiland te plaatsen en te verkopen. Vandaar dat we als organisatie besloten hebben de Flea Market van 23 juli te annuleren. We hopen dat jullie gauw weer komen! Bedankt voor het begrip en tot snel!

 

Hieronder de tekst voordat de weergoden roet in het eten hadden gegooid:

We organiseren weer een Flinke Flea Market! Heerlijk sneupen tussen de spullen die iemand te verkopen heeft. Wij van it Flinkeboskje kunnen bijna niet wachten. Heb je mooie oude vintage spullen en wil je die verkopen? Of zoek je dat mooie krukje of tafeltje voor je nieuwe huis? Kom langs op de Flinkefarm.

Heerlijk schatzoeken en sla je slag. Wil je bij ons een plaats reserveren om je spullen te verkopen? Meld je aan via de mail en haal eens je zolder leeg. Een stoel die je misschien 5 jaar al niet hebt aangeraakt, kan een supervondst zijn voor iemand anders. Het evenement wordt gehouden op het erf van de Flinkefarm te Hemelum. Tevens wordt deze locatie gebruikt voor bruiloften en andere unieke evenementen. De shop ‘Sip & Clara’ van de zussen Claartje en Rixt is dan ook geopend. Hier vind je de reden waarom ze ooit de Flinke Flea Market zijn begonnen. De liefde voor bijzondere items zoals meubels, lampen, kunst en decoratie straalt ervan af. Wees welkom op de Flinkefarm!

datum

GEANNULEERD IVM WEER

tijd

-

entree

€2,50 / tot 12 jaar gratis

deelname

€ 15,-

mail voor deelname

claartje@itflinkeboskje.nl